Vervangingsmanager

De VervangingsManager is een webapplicatie waarmee IJsselpool de gehele vervanging digitaal managet. Met dit programma van IJK beheert, plant en automatiseert IJsselpool vervangingen van leerkrachten op een professionele en snelle wijze met twee planners en een coördinator.

De VervangingsManager maakt het eenvoudig om snel een geschikte leerkracht te vinden. Bij het zoeken naar een vervangende leerkracht geeft de school verschillende criteria op. Denk aan bevoegdheid en beoordelingen uit het verleden. Zo weet de directeur dat een vervanger goed bij het onderwijs en de organisatie past.

Via een persoonlijke webpagina of mobiele app beheert de directeur het leerkrachtenbestand en vraagt en verwerkt hij/zij een vervanging van een leerkracht.

De invalleerkracht houdt in zijn app of online omgeving zijn persoonlijke agenda bij en bekijkt en bevestigt vervangingsaanvragen.

Met behulp van de overzichten uit de VervangingsManager kunnen uitgebreide rapportages worden gemaakt die besturen helpen bij de administratie van personeels- en salarisgegevens.

De VervangingsManager App

IJsselpool werkt voor het regelen van vervangingen met de webapplicatie de VervangingsManager. In dit programma kun je beschikbaarheid aangeven en je voorkeuren instellen. Ook is er een actueel overzicht op welke dagen je staat ingepland en worden je reiskosten bijgehouden. Je reiskosten worden door de administratie van IJsselpool verwerkt en worden door het bestuur waarvoor je hebt ingevallen betaald. De VervangingsManager heeft ook een app. We vragen je dringend deze te gaan gebruiken. Dat is niet alleen handig voor ons, maar ook voor jou. De app werkt snel en geeft goed overzicht van aanvragen die we je sturen. Middels de app kun je deze dan ook snel bevestigen en weet ook de school dat de inval is geregeld!

Ook verzoeken we je om een groepsapp aan te maken met alle planners. In deze app kun je vragen stellen en berichten doorgeven die door de planner die dienst heeft worden beantwoord.